تشریح نحوه فعالیت رستوران‌های تهران در ماه رمضان-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

تشریح نحوه فعالیت رستوران‌های تهران در ماه رمضان

رییس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به نحوه فعالیت رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان، نسبت به بازگشایی رستوران‌ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد و گفت: باز شدن رستوران‌ها به شکل کاملا متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روز‌های اخیر با موج پیش رونده‌ای از بازگشایی‌ها روبرو هستیم، ممکن است امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت‌تر کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 25
کد خبر: ۴۱۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علیرضا زالی در رابطه با نحوه فعالیت رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به طور خاص رستوران‌ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده‌اند و بر اساس تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا ۱۵ اردیبهشت تصمیم جدیدی مبنی بر بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود.

 

وی هر گونه تغییر جدید در روند فعالیت مشاغل پرخطر را منوط به تصمیم‌گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و گفت: با این حال مانند سابق توصیه ما این است که اگر تصمیمی در رابطه با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می‌شود، صرفا به صورت غذای بیرون بر باشد.

 

زالی با بیان اینکه به طور معمول و در گذشته هم رستوران‌ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات بعد از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار کرد: امسال و با توجه به مسایل مرتبط با همه‌گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران‌ها صرفا به صورت بیرون بر عمل کنند.

 

رییس ستاد مقابله با کرونا در تهران در عین حال خطاب به روزه‌داران توصیه کرد: روزه‌داران حتی‌المقدور از غذا‌های ساده‌تر و بهداشتی‌تر در داخل منزل استفاده کنند؛ چراکه طبخ و تهیه غذا در منزل به مراتب مناسب‌تر و بهداشتی‌تر است. به هرحال همواره و به طور طبیعی درباره رعایت اصول بهداشتی در تهیه مواد غذایی از بیرون نگرانی‌هایی وجود داشته که این نگرانی‌ها در ماه مبارک رمضان مضاعف می‌شود.

 

وی در رابطه با پیشنهاد ستاد ملی کرونا در تهران، تصریح کرد: اگر هم تصمیمی در رابطه با بازگشایی رستوران‌ها اتخاذ شود، پیشنهاد ما در تهران این است که رستوران‌ها مطلقا به صورت تجمعی باز نشوند و صرفا به صورت بیرون بر فعالیت کنند. به عبارت دیگر رستوران‌ها در همان مقطع مجاز فعالیت یعنی از افطار تا سحر مانند تصمیم قبلی به صورت بیرون بر نسبت به توزیع مواد غذایی عمل کنند.

 

زالی در رابطه با بازگشایی رستوران‌ها به شکل متعارف قبلی، هشدار داد: باز شدن رستوران‌ها به شکل کاملا متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روز‌های اخیر با یک موج پیش رونده از بازگشایی‌هایی روبرو هستیم که البته برخی از آن‌ها با شتاب‌زدگی صورت گرفته؛ ممکن است امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت‌تر کند.

 

زالی با تاکید بر اینکه بازگشایی مشاغل باید حتما با سرعت تدریجی‌تر و با رعایت کلیه ملاحظات بهداشتی انجام شود، اظهار کرد: همانگونه که هر ساله معاونان بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشت محیطی خود را افزایش می‌دادند، امسال هم مطابق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت این نظارت‌ها در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی در کل کشور و از جمله استان تهران افزایش پیدا می‌کند.

 

وی همچنین تاکید کرد: در اپیدمی‌ها بیش از هر زمان دیگری توصیه بر این است که حتی المقدور از تهیه مواد غذایی از بیرون منزل اجتناب شده و غذا‌ها به صورت ساده‌تر و بهداشتی در داخل منزل طبخ و تهیه شود.

 

رییس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در رابطه با نحوه برخورد با فعالیت غیرمجاز رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اظهار کرد: هنوز تصمیم جدیدی مبنی بر تغییر مصوبه ستاد ملی در مورد بازگشایی رستوران‌ها ابلاغ نشده و طبق مصوبه قبلی ستاد، رستوران‌ها همچنان جزو مشاغل پرخطر تلقی می‌شوند، بنابراین برای اظهار نظر جدید باید منتظر جلسه بعدی ستاد ملی و ابلاغ پروتکل جدید باشیم.

 

زالی در خاتمه عنوان کرد: توصیه ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران‌ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت کنند./ ایسنا

 

ارسال نظر